Monday, 22 June 2015

Tone Excel






ADAKAH GAJI ANDA CUKUP-CUKUP MAKAN? INGINKAN PENDAPATAN SECARA PASIF SETIAP BULAN MASUK KE AKAUN BANK ANDA HANYA DENGAN 'HANDPHONE'??








Siapa anda?
Sebenarnya peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...
dan menariknya, modal cuma RM90.. anda dah boleh mula berniaga...memang boleh disertai.....




Kini potensi bisnes simkad Toneexcel makin besar..bayangkan bila Tunetalk meluaskan liputan hingga ke negara2 Asean bermakna bisnes Toneexcel juga berpeluang untuk sama2 berkembang ke negara2 tersebut..bayangkan berapa ratus juta lagi pengguna  handphone yang ada di negara2 tersebut..inilah peluang terbaik yang anda akan jumpa...




Syarikat Tunetalk merupakan sebuah syarikat yang amat kukuh hasil perkongsian antara Celcom dan Tone Group. Kedua-duanya merupakan syarikat gergasi di negara kita. Maka potensi untuk perniagaan Toneexcel berkembang amat besar.

Cuba anda bayangkan berapa untungnya syarikat2 telco X yang ada di Malaysia sekarang ini? RM2.6 bilion sebulan hasil yang mereka dapat..berapa pula kita dapat sejak guna handphone?? Nak tak kalau telco Tunetalk Toneexcel kongsi profit tersebut kepada kita selaku pengguna? Mengapa masih tak nak ambil peluang besar ni..jangan bagi alasan dah ramai yang join Toneexcel..ada 37 juta telefon berdaftar kat Malaysia ni dan yang dah join Toneexcel baru 850 ribu orang..masih ada 36 juta lagi no yang belum menggunakan Toneexcel...peluang masih sangat BESAR lagi..





Cuba anda kira sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..anda dapat apa? Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula..




MANAKAH PILIHAN ANDA????

ADA LAGI????






Program Toneexcel WOW mendapat sambutan luarbiasa seluruh negara..pengguna-pengguna telefon berebut-rebut untuk menyertai Toneexcel. Peluang dah ada depan mata kenapa nak biarkan saja


Testimoni mereka-mereka yang berjaya



Bukti pendapatan Tuan Mazelan Abas pada bulan Februari 2014..RM352,407.71!!! Hanya kerana sekeping simkad berharga RM90 beliau mendapat bonus lebih 1/4 juta sebulan. Anda rasa ok ke tak kalau guna simkad Toneexcel ni??


Inilah hasilnya, Tuan Mazelan Abas beli kereta BMW ni RM340 ribu secara CASH. Pendapatan terbaru beliau dari bisnes Toneexcel pada tahun 2015 ialah RM500 ribu sebulan..
Wow!.. Tidak sesiapa sangka bisnes sekupang dua kupang ni menjadikan beliau jutawan.



Tuan Yazid Daud dalam masa 7 bulan menyertai bisnes Toneexcel sudah berjaya menjana pendapatan RM30,000 sebulan dan telah berjaya mendapatkan sebuah kereta BMW ni..semuanya hasil dari bonus Toneexcel..sekarang berpendapatan 6 angka...anda bila lagi??

Ramai lagi yang mendapat pendapatan 4 ke 5 angka dalam bisnes yang orang kata untung sen-sen lambat kaya ni..Kini masa untuk anda juga merasai apa yang mereka rasa dah tiba..peluang dah ada di depan mata kalau anda tak rebut peluang ni anda pasti orang yang rugi..


PERSOALAN DAN JAWAPAN TENTANG BISNES KAD SIM INI.

SOALAN: Apa sebenarnya bisnes prepaid ToneExcel ni?

Sebenarnya bisnes ni hanya perlukan kita tukar pelan prepaid kita sahaja. Kalau dulu kita pakai talian lain, sekarang ni kita tukar kepada pelan ToneExcel sahaja. Dan kita akan dapat banyak kelebihan-kelebihan menguntungkan yang tiada di tempat lain.

Lagipun kita masih boleh kekalkan nombor lama kita. Jadi tiada masalah untuk kawan-kawan kita hubungi kita walaupun kita sudah bertukar pelan.Kemudian kita hanyalah perkenalkan kepada saudara mara dan kawan-kawan untuk menggunakan SIMKAD Tone Excel ini.

Kita akan dibayar RM20 untuk setiap seorang yang sertai kita dan yang paling menguntungkan bila guna SIMKAD ToneExcel ialah komisen yang akan kita terima setiap kali mereka topup. Komisen ini akan jadi pendapatan pasif kita.

Kita akan dibayar antara 6% – 10% dari setiap nilai topup mereka. Tak kisah mereka beli topup dimana-mana pun, bila-bila masa.Kalau 10 tahun mereka guna handphone & Top Up setiap bulan maka selama itulah kita akan dibayar sehinggakan sampai 3 Level. Pada pendapat saya, inilah bisnis yang paling mudah sekali.

Statistik menunjukkan ada 20 juta pengguna prepaid di Malaysia yg masih belum bertukar kpd kad sim ini. Inilah potensi kita.


Adakah anda nampak potensi bisnes ini?



SOALAN: Berapa modal untuk sertai program ToneExcel ini?

Modal yang perlu anda keluarkan hanyalah serendah RM90 untuk mendapatkan sekeping kad sim Tunetalk ToneExcel . Tambahan RM6 - RM10 untuk kos penghantaran dan pengurusan.


Kad sim ini dah sedia mengandungi kredit/air time  bernilai RM30 dan kredit sah selama 30 hari. Anda boleh gunakan kad sim ini untuk buat call, sms dan surf internet.


SOALAN: Apakah service provider yang digunakan?

Toneexcel menggunakan service provider TuneTalk, dan tunetalk menggunakan prasarana Celcom. Dimana ada coverage celcom, anda juga takkan ada masalah untuk line Tunetalk


SOALAN: Dimanakah boleh top-up prepaid ini?

Anda boleh top-up prepaid toneexcel di seluruh Malaysia (termasuk Sabah/Sarawak), seluruh stesen minyak yang menggunakan e-pay, sebahagian besar kedai yang menjual prepaid, maybank2u, cimbclick, mesin2 ATM dan banyak lagi. Anda hanya perlu maklumkan nak beli topup Tunetalk.

Topup location list:

SOALAN: Bagaimanakah ToneExcel membayar komisyen kepada saya?

Untuk bonus fast track, jika kita sponsor dari 1-15 hb, duit bonus akan dibank in dalam akaun anda pada hujung bulan, jika kita sponsor rakan dari 16-31 hb, bonus akan dimasukkan kedalam bank anda pada 11 hb depan.

Untuk komisyen topup akan dibayar pada 21 hb depan asalkan ianya lebih RM30, jika kurang, ia akan dibawa untuk bulan hadapan.


SOALAN: Setelah saya menyertai perniagaan ini, apa yang perlu saya lakukan?

Jadikan kesemua ahli keluarga anda yang terdekat, seperti ibu/bapa, suami/isteri anak-anak, adik beradik, saudara mara yang terdekat, pekerja anda, atau sesiapa yang menggunakan hp prepaid, dan juga sebelum ini mereka membayar bil/prepaid talipon melebihi RM20, maka suruh mereka menggunakan talian tunetalk ini.

Kalau dulu anak-anak kita menggunakan talian XXX Company, kalau mereka topup (kadang2 kita juga yang bagi duit top-up), Company XXX bertambah kaya, kali ini jika mereka menggunakan talian tunetalk dalam WoW Program ToneExcel, mereka topup, kita pun dapat sedikit hasil.

Selepas itu barulah promote kepada orang lain, seperti rakan sekerja, sahabat-sahabat sepermainan, sambil main golf, main tenis, main gasing, main badminton, main sepaktakraw, main snooker, jogging, sambil mancing, sambil sembang di kedai mamak, cerita kan peluang ini dan ajak mereka sekali.

Terangkan yang ini bukan MLM, tapi guna handphone macam biasa dan dapat upah jika ceritakan pada orang lain.


APA KEKUATAN BISNES KAD SIM TTTE?


Jika kita nak join mana-mana bisnes network marketing, kita kena tengok 4 faktor ini dahulu iaitu syarikat, produk, pelan pemasaran, & kumpulan/sistem - jika ada kekuatan 4 faktor ini, insyaAllah bisnes network marketing tu bagus..


1. Kekuatan produk (25%)

Keperluan – Hampir semua orang guna HP, tidak kira mereka dari golongan mana pun, so orang takde masalah nak join bisnes ni sebab kalau mereka tak join pun memang mereka pakai HP pun.

Berkualiti – Sebab Tune Talk guna infrastructure Celcom (celcom ada 38% share dlm TT), so di mana ada coverage celcom (yang sangat luas tu), di situ ada coverage TT juga.

Harga berpatutan – Ratenya sederhana, dibandingkan dengan telco lain.

Tiada tandingan – Satu-satunya program seumpamanya di Malaysia, malah di dunia. Sekarang ni ramai usahawan telco luar negara sedang dok risik-risik pihak management syarikat Tone Excel :-)

Tidak bermusim – Semua orang mengunakannya, hari-hari, ada yang setiap jam, minit, saat.. & sampai mati lah guna..

Anti kemelesetan ekonomi – Walaupun zaman gawat, orang tetap guna HP.

Pasaran sedia ada – Market sangat besar – 41 juta talian, & sangat fresh – baru 850+ ribu talian TTTE berdaftar.

Potensi berterusan – Budak sekolah rendah pun dah guna HP; pasaran sampai bila-bilalah...

Dapat benefits yang telco lain takde bagi pun – Selama ni bertahun-tahun pakai hp tak dapat apa, & akan terus pakai, tak dapat apa-apa, baik join TTTE, dapat juga PA Insuran rm100ribu percuma, points tukar tiket kapal terbang Air Asia percuma, corporate/diskaun rate tune hotel, cabutan bertuah, pertandingan hebat, & yang paling best boleh buat duit $$$$$$!

2. Kekuatan pelan pemasaran (25%)

Modal sangat kecil - (rm90); modal sekali sahaja; untung banyak kali (setiap kali orang topup).

Pengiraan Bonus real time setiap transaksi - Telus, & terus masuk ke system te-website, minimumkan manipulasi.

Tidak perlu queue submission - Tiada flushing, tiada pending :-)

Tidak membezakan orang baru dengan orang lama– sama sahaja plannya.

Tidak perlu menjual barang (topup) - Hanya edar simkad sekali sahaja, & simkad senang dibawa ke mana-mana.

Payout tinggi – Sebab ini adalah technology base bisnes (kos fizikal yang rendah - hanya jual simkad; tower/infra pun guna celcom punya); bayaran balik yang tinggi kepada pengedar - komisyen topup sehingga 26% (10+3+13%), belum masuk bonus yang lain lagi tu.

Pendapatan boleh diwarisi - Boleh diwariskan pendapatan kepada isteri dan anak-anak atau sesiapa sahaja selagi HP sentiasa aktif.

3. Kekuatan syarikat (25%)

Kukuh – Tone Excel bekerjasama dgn Tune Talk dimiliki oleh syarikat yang kukuh Tune Group – Air Asia, Tunehotel, Tune Insurance, Tune Money.

Online – 24 jam sehari, 365 hari setahun; service yang boleh di bawa ke mana-mana & pada bila-bila masa.

Timing yang tepat untuk join – Produk, plan pemasaran, syarikat, sistem dah mantap – dalam bisnes network marketing, tahun ke-3 adalah tahun yang paling sesuai untuk join, di mana tahun pertama & kedua (2010-2012) merupakan tahun kepayahan sudah berlalu – contoh sekarang produk TT senang di dapati di kedai-kedai/tempat jual topup, selain call dan sms sudah ada data plan (internet), pelan pemasaran dah improve (bonus makin bagus), senang nak join tak perlu isi borang hantar ke hq sri petaling, boleh terus signup online di website, now lagi dah improve guna sms jer – lagi mudah dan cepat.

4. Kekuatan networking kumpulan (25%).
- adanya service group dari network kita sendiri. Anda buatlah bisnes apa pun kalau tiada service atau guide dari leader anda, anda tak akan berjaya. Bergabunglah dalam network saya, network ARM - Bantuan promosi dan guide berterusan dalam group whatsapp support utk anda jana income dengan pantas.


Daftar hari ini utk fast result. ��


SAYA BERMINAT UNTUK DAFTAR. BAGAIMANA CARANYA??